Fysiotherapie

De fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. 
In Nederland werken ongeveer 20.000 fysiotherapeuten in zelfstandige praktijken, gezondheidscentra, ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en – steeds vaker – op de bedrijfsvloer. Samen met de fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

De  fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Hij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.
De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u terecht bij de fysiotherapeut.

Fysiotherapie Geesteren biedt de beste zorg aan de bewegende mens. Sinds 1981 zijn we in Geesteren gevestigd. We hebben nagenoeg alle fysiotherapeutische specialisaties in huis en bieden naast fysiotherapeutische zorg ook trainingsmogelijkheden individueel of in groepsverband aan.

Onder fysiotherapie links in het menu kunt u alle specialisaties rustig nalezen!

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Site to Edit CMS