ZOMER STAAT VOOR DE DEUR, ALLE REDEN VOOR EEN NIEUWE TIENER BOOTCAMP

geplaatst op: 27-03-2017

ZOMER STAAT VOOR DE DEUR, ALLE REDEN VOOR EEN NIEUWE TIENER BOOTCAMP

DE ZOMER STAAT VOOR DE DEUR, ALLE REDEN VOOR EEN NIEUWE TIENER BOOTCAMP RELEASE (Ook de reguliere bootcamp start binnenkort, voor meer info; justin@fysiotherapiegeesteren.nl) --> DURF JIJ DE UITDAGING AAN??

Sporten in de frisse buitenlucht onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut in groepsverband. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en de oefeningen kunnen aan ieder niveau aangepast worden. Leuk en uitdagend!

De trainingen zijn gericht op het verbeteren van kracht, flexibiliteit, coördinatie, stabiliteit en uithoudingsvermogen. 
Een aanpak gericht op het verbeteren van de lichamelijke gezondheid in de breedste zin van het woord.

De natuurlijke setting van hout en zand lijkt meer op een speeltuin dan een sportschool en laat veel ruimte voor variatie. Verschillende bewegingsvormen worden ingezet en obstakels worden overwonnen.

De speelse en groepsgerichte lessen in de frisse buitenlucht zullen keer op keer een aangename, gezellige en vooral leuke toevoeging zijn aan een gezonde leefstijl!
Dus kom een keer gratis meedoen met een proefles Tiener Bootcamp en laat je verrassen! Maak je vrienden, klasgenoten, neefjes en nichtjes enthousiast en vorm een team!

 

 

Facebook
Site to Edit CMS